Ledenvoordeel

Als lid van onze afdeling bent u natuurlijk van harte welkom op de activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden.
Maar daarnaast zijn er ook nog andere voordelen die u als lid kan genieten. We lijsten ze graag even voor u op. Als u de link aanklikt kan u er meteen alles over vernemen.

 • Ons ‘Bondgenootje’: ons 3-maandelijks tijdschrift waarin we een overzicht geven¬†van alle komende activiteiten.
  Via deze website kan u de digitale versie van elk Bondgenootje makkelijk downloaden.
  Lees meer >>
 • Gezinsspaarkaart: heel wat handelaren – zowel in onze gemeente maar ook daarbuiten – laten u aan de hand van deze gezinsspaarkaart een mooie¬†korting opsparen. Deze korting kan verrekend worden bij een volgende aankoop.
  Lees meer >>
 • Kinderoppasdienst: u plant samen met uw partner of echtgeno(o)t(e) een avondje uit zonder de kinderen. Dan kan u een beroep doen op onze kinderoppasdienst. Een groep enthousiaste tieners staat te trappelen om gedurende uw afwezigheid te zorgen dat uw kinderen niks overkomt. En dit bovendien aan een zeer aantrekkelijk tarief.
  Lees meer >>
 • NMBS Treinkaarten: u gebruikt af en toe eens de trein. Of u moet voor een verplaatsing beroep doen op het spoort. Dan kan u via de Gezinsbond op een eenvoudige manier korting krijgen
 • Bioscoopkorting:Voor leden van de Gezinsbond is een bioscoopbezoek een pak voordeliger! Je kan bioscoopcheques met korting in je online portemonnee aankopen bij de plaatselijke afgevaardigden.
  Lees meer >>