Paaseierenraap met verhaaltjeswandeling

Paaseierenraap met verhaaltjeswandeling
Paasmaandag 1 april om 14 uur – Bondslokaal, Sportwegel

De verhaaltjeswandeling (ongeveer 1.5 km) start aan het Bondslokaal en gebeurt met je eigen gezin. Als je de paaseieren met pijlen volgt kom je vanzelf uit aan de raapweide waar de paashaas en – klokken de eieren voor jouw familie verstopten. Onderweg hangen kleurrijke vertelprenten op die de ouders mogen voorlezen. Zo blijft de wandeling ook voor de allerkleinsten boeiend!
Aan de raapweide krijgen de kinderen de kans hun eitjes te rapen. Als hun mandje gevuld is kan de wandeling worden verdergezet.
Kostprijs:
- Gratis voor kinderen onder 12 jaar
- €2 voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen (per betalende persoon wordt 1 drankbonnetje twv 1 gratis consumptie aangeboden).
- Enkel voor leden van de Gezinsbond De Pinte.

De kinderen krijgen van de Gezinsbond een mandje/zakje dat ze zelf mogen versieren. Hierin kunnen ze de eieren op de raapweide verzamelen.

Start van de activiteit: Aan het Bondslokaal, Sportwegel, De Pinte.
Elke familie kan een tijdstip kiezen tussen 14u. en 16.45u.
Mogen we vragen om zich aan dit uur te houden, dit om de verdere organisatie vlot te laten verlopen.

Einde van de activiteit: Aan het Bondslokaal te Sportwegel, De Pinte.
Hier kan je nog even nagenieten met een hapje of kleine versnapering.
Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Griet Milh via het e-mailadres, met een voorkeur van tijdstip waarop je wenst te vertrekken. Wie eerst inschrijft krijgt zijn voorkeur, wie later inschrijft of indien meerdere geïnteresseerden geven wij een voorstel door: grietmilh@gmail.com.

Info: grietmilh@gmail.com