AFYA kinderknutselatelier: Kinderkoken

Op zaterdag 13 januari trekken we onze schort met koksmuts aan, want we gaan een namiddag ‘kinderkoken’! Ook tafeldecoratie ontwerpen staat op het programma.
Samen met de kookkinderen bereiden we de nieuwjaarsreceptie van Gezinsbond De Pinte voor. Uiteraard staan er proevertjes op het programma, zo kunnen de leerlingen-kok zelf al eens proeven hoe hun kookkunsten smaken.

Terwijl de vrijwilligers van de Gezinsbond het lokaal klaarmaken voor de receptie is er voor iedereen een lichtjeswandeling voorzien. De kinderen dienen begeleid te zijn van een volwassene. De wandeling duurt ongeveer een uur.
Onderweg komen we fantasievolle kijkdozen tegen en krijgen we ‘hoog’ bezoek van de verlichte steltenloper die de jongsten onderweg even entertaint.

Kinderkoken: van 4-12 jaar, zaterdag 13 januari van 15u-17.30u;
€5 voor leden Gezinsbond-€10 voor niet-leden
Hoe inschrijven: stuur een mail naar jan.milh@telenet.be. Na bevestiging schrijf je het verschuldigde bedrag over op rek.nr. BE58 8901 3406 8579 met vermelding: Afya13012024 x kind = aantal kinderen om in te schrijven.

Lichtjeswandeling (gratis): om 17.30u opwarmen met een kom soep en beschuit; vertrek: om 18.00u. Inschrijven is noodzakelijk: stuur een mail naar jan.milh@telenet.be met vermelding van aantal volwassenen en kinderen.

Nieuwjaarsreceptie (gratis), vanaf 19u. Inschrijven is noodzakelijk: stuur een mail naar jan.milh@telenet.be met vermelding van aantal volwassenen en kinderen.