Het K-boek door Sabine De Vos

Gezinsbond Oost-Vlaanderen, in samenwerking met Gezinsbond De Pinte en GOSA OVL nodigt u uit op de
Lezing door Mevr. Sabine De Vos.
Het K-boek : Krachtig vóór, tijdens en na kanker !

Dinsdag 21 mei 2019.
Start : 20 uur.
Ontmoetingscentrum Polderbos,
Polderbos 20, 9840 De Pinte.

Ongeveer 1 op 4 mensen wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met kanker. Maar hoe vertel je zoiets aan je gezin? En hoe ga je er zelf mee om? Wat doet kanker met je lichaam en hoofd? Welke behandelingen zijn er? En vooral, hoe kun je tijdens zo’n negatieve periode toch positief blijven?
Sabine De Vos neemt je tijdens deze lezing mee in haar zoektocht naar antwoorden en toont je dat kanker je ook kracht kan geven. Ze deelt tips en tricks over hoe je je levenskwaliteit kunt verbeteren, hoe je het draaglijk kunt maken en wat lotgenoten heeft geholpen.
Sabine De Vos (°1967), onder andere bekend van ‘De Droomfabriek’, is een presentatrice, politica en schrijfster voor jong en oud. Ze werd twee keer getroffen door kanker. Haar ervaringen schreef ze neer in het ‘K-boek’, boordevol uitleg en praktische tips voor iedereen die van ver of dichtbij met kanker in aanraking komt.
Deelnameprijs : 10 € per persoon.
Gelieve het bedrag van 10 € per persoon over te schrijven op rekening BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen.
Leden Gezinsbond ontvangen ter plaatse een korting van 4 € per persoon online via hun lidkaart 2019.
Gelieve in te schrijven en te betalen vóór woensdag 15 mei 2019.
Info en inschrijven : Naessens Frans, Tel : 09 / 282.58.37 mail : frans.naessens@skynet.be