Paaseierenraap met verhaaltjeswandeling

Jong Gezinnen Actie van Gezinsbond De Pinte in samenwerking met AFYA-De Pinte nodigt alle kinderen en hun ouders uit op de

Paaseierenraap met verhaaltjeswandeling

Paasmaandag 10 april om 14 uur – Bondslokaal, Sportwegel
De verhaaltjeswandeling (ongeveer 1.5 km) start aan het Bondslokaal en gebeurt met je eigen gezin. Als je de paaseieren met pijlen volgt kom je vanzelf uit aan de raapweide waar de paashaas en – klokken de eieren voor jouw familie verstopten. Onderweg hangen kleurrijke vertelprenten op die de ouders mogen voorlezen. Zo blijft de wandeling ook voor de allerkleinsten boeiend!
Aan de raapweide krijgen de kinderen de kans hun eitjes te rapen. Als hun mandje gevuld is kan de wandeling worden verdergezet.
Kostprijs:
- Gratis voor kinderen onder 12 jaar
- €2 voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen (per betalende persoon wordt 1 drankbonnetje twv 1 gratis consumptie aangeboden).
- Enkel voor leden van de Gezinsbond De Pinte.
De kinderen krijgen van de Gezinsbond een mandje dat ze zelf mogen versieren. Hierin kunnen ze de eieren op de raapweide verzamelen.
Start van de activiteit: Aan het Bondslokaal, Sportwegel, De Pinte.
Elke familie kan een tijdstip kiezen tussen 14u. en 16.45u.
Mogen we vragen om zich aan dit uur te houden, dit om de verdere organisatie vlot te laten verlopen.
Einde van de activiteit: Aan het Bondslokaal te Sportwegel, De Pinte.
Hier kan je nog even nagenieten met een hapje of kleine versnapering.
Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Griet Milh via het e-mailadres: grietmilh@gmail.com. Je ontvangt dan een link waarop je je gegevens kan doorgeven om de inschrijving definitief te maken en waarbij je een tijdslot kan aanduiden waarop je de wandeling wenst te starten.Eens dit vervolledigd is je inschrijving definitief.
Anders dan de laatste twee jaar is het nu wel mogelijk om samen met vrienden/familie eenzelfde tijdslot te kiezen!
Info: grietmilh@gmail.com