Kookworkshop OTTOLENGHI

Op vrijdag 26 november om 18u30 in het bondslokaal, Sportwegel

Kookworkshop OTTOLENGHI

Onder de deskundige begeleiding van Babitha Degroote
Yotam Ottolenghi de man die zelfs broccoli sexy wist te maken. Met zijn bestsellers Plenty, Ottolenghi Het Kookboek en Jeruzalem wist hij het gebruik van sumak, za’atar en granaatappelpitten in de keuken tot in alle uithoeken van de wereld populair te maken. Samen met zijn zakenpartner Sami Tamimi runt hij een aantal zeer succesvolle traiteurszaken onder de naam Ottolenghi en restaurant Nopi in Londen. Ottolenghi’s inspiratie is afkomstig van zijn Israëlische achtergrond en zijn enorme liefde voor ingrediënten. Hoewel hij zelf geen vegetariër is, maakt hij uiterst originele en vernieuwende vegetarische gerechten, gebaseerd op uitgesproken smaken en spannende, frisse combinaties.
Tijdens de workshop belichten we zijn unieke manier van koken, krijg je uitleg over elk kookboek, de diversiteit aan ingrediënten en bereiden en proeven we uit elk kookboek een gerecht.

Praktisch:
• € 55 (inclusief passende dranken) voor Bondsleden en € 60 voor niet-leden
• startuur: 18u30
• mee te brengen: mesje en plankje + doosje voor mogelijke “restjes”.
• je bent ingeschreven als je een berichtje stuurt naar elkederas@yahoo.com en het correcte bedrag overschrijft op BE35 7506 5116 8337
• Let op: het aantal inschrijvingen is beperkt tot 18.